Skip to content

Groots met een zachte G

Concert

Groots met een zachte G

In juni start Guus Meeuwis met de 17e en tevens laatste editie van zijn Groots met een zachte G concerten. Liefst negen concerten lang, zet hij het Philips Stadion in Eindhoven nog één keer op zijn kop. Groots met een zachte G is sinds 2006 uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van een soloartiest in Nederland.

“Er gebeurt blijkbaar echt iets bijzonders. Ik heb lang gedacht dat het ‘m misschien in de Brabantse gastvrijheid of gezelligheid zat. Inmiddels denk ik te weten dat het draait om verbinding. Mensen samen laten feesten, vieren, herinneren, vergeten, lachen, zingen, huilen, dansen – en springen, uiteraard. Volgens mij begrijp je pas echt wat die magie nou is, als je het meemaakt”, aldus Guus.

Die laatste is er één om niet te missen. Wij weten dat u, als onze gast, graag in de watten gelegd wordt en wijzen u dan ook graag op de VIP – arrangementen van Groots.

Dat Brabantse nachten lang zijn, weten wij als geen ander. Wat we ook weten, is dat er na zo’n nacht niets fijner is dan ‘thuis’ komen: in een hotel, in een stad, waar ze je wel al kennen. Graag nemen wij na de concerten, waar Guus uw gastheer is, het stokje van hem over en nodigen we u uit voor een verblijf in ons hotel. Wij beloven u dat u, net als Guus, meer dan tevreden het licht uit zult doen.

Boek een hotel →

Bronvermelding | Tekst: Modestus (management Guus Meeuwis) – Beeld: Rodger Neve

Let's Connect

Contact us

Black Label Hospitality has many opportunities. We understand the wishes of the real estate owner, but also our investor’s needs, both in capital and real estate. Most importantly, we understand what a modern-day guest is looking for in a hotel and translate this into a well managed operation.

Contact us →