Ben jij een gastvrouw/heer in hart en nieren, vind je het leuk om het mensen naar de zin te maken, jouw medewerkers aan te sturen en te begeleiden en houd jij wel van afwisseling en een uitdaging? Lees snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als je binnenkomt check je als eerste de agenda en sheets op bijzonderheden. Alle tafels worden netjes ingedekt en je zorgt dat de mise en place in orde is voor de avond. Vervolgens ga je in overleg met keuken en bediening. Alle bijzonderheden en specials op de kaart worden besproken. Als 1e medewerker bediening is geen dag hetzelfde in ons hotel. En dat is wat jouw werk zo leuk maakt! Je staat niet alleen ’s avonds, maar ook tijdens het ontbijt of de lunch graag voor onze gasten klaar. Daarnaast ben jij medeverantwoordelijk voor het coördineren en inplannen van de verschillende taken tijdens de diverse shiften, waaronder het aansturen van de medewerkers in de werkuitvoering en personeelsbeheer. Je bekijkt de personeelsbezetting en zorgt voor goede inwerking van nieuwe collega’s. Ook houdt jij je bezig met administratieve taken, het optimaliseren van de serviceverlening, stimuleren van extra verkoop en met toezicht op veiligheid.

Wie zijn wij
Het 4**** Holiday Inn – Eindhoven Centre ligt slechts op een paar minuten lopen van het centraal station. Het hotel met 207 kamers is een plek om te genieten en te ontspannen. Het hotel is ideaal gelegen en in een mum van tijd zijn gasten in het bruisende centrum, het PSV Stadion en Strijp-S met o.a. het imposante Philips Klokgebouw. Het All Day Dining Restaurant, Bar The Living en zalencomplex zijn onderdeel van het hotel. Holiday Inn is een merk van de internationale hotelketen IHG en maakt onderdeel uit van Black Label Hospitality.

Wat wordt jouw plaats in de organisatie?
Als 1e Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service aan onze gasten in het restaurant en de bar. Je werkt nauw samen en rapporteert aan de F&B Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast F&B team.

Tijdens het uitvoeren van deze functie kom je de volgende taken en verantwoordelijkheden tegen:

 • Bedienen van gasten; ontvangen en placeren van gasten, opnemen van bestellingen, schenken van dranken, geven van informatie, raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten, afruimen van tafels en buffet etc.
 • Correct en gastvrij te woord staan van gasten, beantwoorden van vragen, geven van informatie van uiteenlopende aard. Attent zijn op wensen en eventuele klachten van gasten.
 • Overige met het bovenstaande verband houdende werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende zoals bijvoorbeeld het serveren van roomservice.

Welke kennis, vaardigheden, opleiding en ervaring heb je nodig om deze functie te kunnen vervullen?

 • Representatieve, flexibele, gastvrije en enthousiaste uitstraling en instelling;
 • Passie voor het vak;
 • Beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat kunnen wij jou bieden om deze functie en ons bedrijf voor jou aantrekkelijk te maken?

 • Een fulltime contract (met de intentie tot verlenging).
 • Een dynamische en collegiale werkomgeving.
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km enkele reis).
 • Korting op overnachtingen binnen hotels en restaurants van Black Label Hospitality en IHG hotels;
 • Laat je online bestellingen gemakkelijk in het hotel bezorgen.
 • Toffe collega’s en veel (creatieve) vrijheid.
Locations: Holiday Inn Eindhoven
Categories: Service

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx