Sous-Chef DoubleTree by Hilton Sittard

English translation below

Ben jij een creatief kooktalent en een perfectionist op het gebied van borden opmaken? Beschouw jij stressbestendigheid en betrouwbaarheid als jouw kwaliteiten? Sta je te popelen om jouw horecatalent tot een hoger niveau te tillen? Misschien ben jij wel de horecatopper die wij zoeken. Lees snel verder!

Voor het DoubleTree by Hilton Sittard zijn wij opzoek naar een enthousiaste Sous-Chef.

Het eerste Hilton hotel dat is gevestigd buiten de Randstad: DoubleTree by Hilton Sittard. Het hotel beschikt over 90 kamers, meeting-en event faciliteiten, Restaurant The College en Bar Bisco.

Jouw profiel

  • Je hebt passie voor F&B;
  • Kwaliteitsgericht; je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van gerechten en weet deze te waarborgen;
  • Stressbestendig; je weet de rust binnen je team te bewaren;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Secuur; je bent in staat om gerechten op nauwkeurige wijze tot kunstwerken te verheven;
  • Creatief; je bent creatief in het opmaken van gerechten;
  • Team-player;

Als Sous-Chef draag je zorg voor de optimale gastbeleving door het klaarmaken van de lekkerste gerechten.

Hoe ziet dat eruit?

  • Je werkt in een professionele keuken en maakt in teamverband de lekkerste gerechten klaar voor onze gasten;
  • In afwezigheid van de Chefkok ben jij het aanspreekpunt van het team en stuur je medewerkers aan waar nodig;
  • Nauwkeurig dat je bent, zorg je ervoor dat gerechten de keuken als kunstwerken verlaten;
  • Je voert voorbereidende werkzaamheden uit (mise en place) en waarborgt hierbij de kwaliteit van de producten;
  • Je zorgt ervoor dat jouw werkstation er altijd netjes uitziet;
  • Je draagt nieuwe gerechten aan op het moment dat wij een nieuwe kaart gaan introduceren;
  • Je doet er alles aan om samen met je team de verwachtingen van de gast te overtreffen. Pas dan ga jij tevreden naar huis;
  • Je bent de rechterhand van de Chefkok en assisteert in verschillende taken zoals het maken van roosters en het doen van de inkoop.

Wat je kunt verwachten als je gaat werken bij Black Label Hopitality?

Je komt te werken in een jonge en groeiende horecaonderneming onder een van de meest toonaangevende hotelmerken, waarin er kansen worden geboden om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de reiskosten

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan meteen contact met ons op!

Are you a creative cooking talent and a perfectionist when it comes to preparing plates? Do you consider stress resistance and reliability as your qualities? Are you eager to take your cooking talent to a higher level? Maybe you are the hero we are looking for. Read on quick!

We are looking for an enthusiastic Sous-Chef for DoubleTree by Hilton Sittard.

The first Hilton hotel that is located outside the Randstad: DoubleTree by Hilton Sittard. The hotel has 90 rooms, meeting and event facilities, Restaurant The College and Bar Bisco. For this new addition to Black Label Hospitality we are looking for a topper for our kitchen.

Your profile

  • You have a passion for F&B;
  • Quality oriented; you set high standards for the quality of dishes and know how to guarantee them;
  • Stress resistant; you know how to keep the peace within your team;
  • You have a great sense of responsibility;
  • Precise; you are able to accurately elevate dishes to works of art;
  • Creative; you are creative in preparing dishes;
  • Team player;

As a Sous-Chef you ensure the optimal guest experience by preparing the tastiest dishes.

What does that look like?

  • You work in a professional kitchen and prepare the tastiest dishes for our guests as a team;
  • In the absence of the Chef, you are the point of contact for the team and you direct employees where necessary;
  • Accurate that you are, you ensure that dishes leave the kitchen like works of art;
  • You carry out preparatory work (mise en place) and guarantee the quality of the products;
  • You ensure that your workstation always looks neat;
  • You contribute new dishes the moment we introduce a new menu;
  • You do everything you can to exceed the expectations of the guest together with your team. Only then will you go home satisfied;
  • You are the right hand of the Chef and you assist in various tasks such as making schedules and purchasing.

What to expect when you start working at Black Label Hopitality?

You will work in a young and growing hospitality company under one of the leading hotel brands, where opportunities are offered to (continue to) develop yourself. You will receive a competitive salary and fringe benefits such as a travel allowance.

Have you become enthusiastic or do you want more information? Then contact us right away!